Cirka 2000 personer var udvalgt til BonBon-Land

You are here

BonBon-Land – september 2015

For 9. gang gjorde Frelsens Hær masser af børnefamilier glade med en tur i BonBon-Land. 

Frelsens Hær uddeler nemlig ikke kun julehjælp. De deler også gaver ud om sommeren, når de inviterer en masse børnefamilier på en oplevelsestur helt gratis. 

Det betød, at BonBon-Land lørdag den 12. september var så heldige at få besøg af cirka 2000 personer, som var blevet udvalgt af Frelsens Hær til en dejlig dag i BonBon-Land. 

Familier med få midler 

Rigtig mange familier ønsker at give deres børn en tur til BonBon-Land. Frelsens Hær modtager hvert år masser af ansøgninger om hjælp og havde i år knap 8000 familier på venteliste. Så de bliver nødt til at udvælge. Informations- og Forvaltningschef, Lars Lydholm siger: 

Der er desværre rigtig mange familier i Danmark, som hverken har råd til julegaver eller til at tage på udflugter som denne. Derfor er vi selvfølgelig super glade for at kunne give familier med få midler nogle oplevelser som denne i BonBon-Land. Og vi ville selvfølgelig ønske, at vi kunne give dem alle den oplevelse. 

Gode oplevelser for børnene 

I den sjove forlystelsespark er man rigtig glade for endnu et besøg: Direktør i BonBon-Land Niels Feerup siger: 

Vi er virkelig glade for, at vi igen i år kunne byde velkommen til en masse familier og forhåbentlig være med til at give børn og voksne nogle oplevelser for livet. Det så ud til, at familierne nød hinandens selskab og fik en god og sjov dag sammen - og det betyder rigtig meget for os, slutter han. 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu