BonBon-Rejser

You are here

Book en weekendtur eller miniferie til BonBon-Land

Med en pakkeløsning fra BonBon-Rejser får du overnatning og to dage i BonBon-Land fra kun 289 kr. pr. person (v/5 personer i en lejlighed).

BonBon-Rejser er den oplagte mulighed, når du skal booke en weekendtur eller en miniferie.

Du kan vælge mellem flere forskellige hoteller eller vandrehjem, og samtidig købe en billet til BonBon-Land, der gælder i to sammenhængende åbningsdage. Når entreen er betalt er alle forlystelser gratis – og du kan prøve dem lige så mange gange du vil begge dage. Masser af sjov og oplevelser for hele familien.

Dine fordele ved at købe en pakkeløsning med BonBon-Rejser:

  • Det er hurtigere og nemmere at booke både hotel og entrebillet til BonBon-Land.
  • Du kan finde lige præcis den pakkeløsning, som passer bedst til dit behov.
  • Der er mere tid til at nyde ferieoplevelserne.
  • Det er billigt! For priser helt ned til 289 kroner pr. person får du f.eks. 2 dage i BonBon-Land sammen med familien eller vennerne samt 1 overnatning på et af områdets hoteller eller vandrehjem.

BonBon-Rejser er BonBon-Lands eget rejseselskab. Det blev stiftet i 2011 med henblik på at gøre det attraktivt for alle besøgende – uanset hvilken landsdel du kommer fra – at planlægge en tur til BonBon-Land og det øvrige spændende kulturliv, der er på Sydsjælland.

Bestil her på BonBon-Rejser!

OBS! BonBon-Rejsers booking-side er ikke kompatibel med Internet Explorer 7, så hvis du benytter Internet Explorer 7, anbefaler vi, at du opgraderer til Internet Explorer 9 eller tilgår din booking via en anden browser. For eksempel Google Chrome eller Morzilla Firefox. Du kan evt. hente disse herunder.

Google Chrome
Mozilla Firefox

Køb billetter
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Spændende events hver weekend i BonBon-Land