BonBon-Rejser

You are here

Book en weekendtur eller miniferie til BonBon-Land

Med en pakkeløsning fra BonBon-Rejser får du overnatning og to dage i BonBon-Land fra kun 295 kr. pr. person (v/5 personer i en lejlighed).

BonBon-Rejser er den oplagte mulighed, når du skal booke en weekendtur eller en miniferie.

Du kan vælge mellem flere forskellige hoteller eller vandrehjem, og samtidig købe en billet til BonBon-Land, der gælder i to sammenhængende åbningsdage. Når entreen er betalt er alle forlystelser gratis – og du kan prøve dem lige så mange gange du vil begge dage. Masser af sjov og oplevelser for hele familien.

Dine fordele ved at købe en pakkeløsning med BonBon-Rejser:

  • Det er hurtigere og nemmere at booke både hotel og entrebillet til BonBon-Land.
  • Du kan finde lige præcis den pakkeløsning, som passer bedst til dit behov.
  • Der er mere tid til at nyde ferieoplevelserne.
  • Det er billigt! For priser helt ned til 295 kroner pr. person får du f.eks. 2 dage i BonBon-Land sammen med familien eller vennerne samt 1 overnatning på et af områdets hoteller eller vandrehjem.

BonBon-Rejser er BonBon-Lands eget rejseselskab. Det blev stiftet i 2011 med henblik på at gøre det attraktivt for alle besøgende – uanset hvilken landsdel du kommer fra – at planlægge en tur til BonBon-Land og det øvrige spændende kulturliv, der er på Sydsjælland.

Bestil her på BonBon-Rejser!

OBS! BonBon-Rejsers booking-side er ikke kompatibel med Internet Explorer 7, så hvis du benytter Internet Explorer 7, anbefaler vi, at du opgraderer til Internet Explorer 9 eller tilgår din booking via en anden browser. For eksempel Google Chrome eller Morzilla Firefox. Du kan evt. hente disse herunder.

Google Chrome

Mozilla Firefox

Køb billetter >
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu

Spændende events hver weekend i BonBon-Land