BonBon-Land halverer underskud

You are here

BonBon-Land – marts 2014

Årsregnskabet for en vellykket sæson i 2013 for BonBon-Land viser positive tendenser for forlystelsesparken.

Vi har haft en stigning på 8,1 procent på bruttofortjenesten. Det skyldes blandt andet, at vi har hævet andelen af betalende gæster med 6,5 procent i forhold til 2012, samt at vi har været gode til at trimme vores generelle omkostninger. Samlet set for 2013 betyder det, at årets resultat efter skat er ændret fra -25.4 mill. kroner til -13.5 mill. kroner – altså tæt på en halvering af det samlede underskud.

Gennem de seneste ti år har vi prioriteret at investere i mange nye og store forlystelser til parken, for at udvikle parken og gøre den fortsat attraktiv for vore gæster, hvilket betyder massive afskrivninger og en tung rentebyrde. Til eksempel kostede anlægget af Hankatten i 2007 19 mill. kroner. Viktor Vandorm, Svend Svingarm, Bon-Bio i 4D og den meget populære Pelle Piratsprøjt, som vi indviede i 2013, er også nogle af de investeringer, vi har gjort inden for en tiårig periode, og som vi stadig afskriver på.

Selvom årets resultat qua de mange afskrivninger viser et underskud er det tilfredsstillende, at resultatet af den ordinære drift giver overskud.

”Vi glæder os over det positive årsregnskab og ser frem mod den kommende sæson, der starter den 26. april. Det bliver en sæson, hvor vi med vores opgradering af salgsfunktionen især vil have fokus rettet mod at tiltrække flere BtB-kunder i form af virksomheder og større grupper af gæster. De tiltag, der kommer i parken i den kommende sæson, er primært rettet mod de 4-12 årige, som er en særlig stor målgruppe i BonBon-Land. Vi er meget spændte og glæder os til at åbne portene til en ny sæson med en forlystelsespark fyldt med glade gæster,” siger adm. direktør i BonBon-Land, Thomas Jellum.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu