BonBon-Land bygger kæmpe vandområde

You are here

BonBon-Land – 4. april 2013Et kæmpe vand-område på 550 m2 og en stor vandborg med 10 rutsjebaner med navnet Pelle Piratsprøjt, bliver BonBon-Lands nyhed i 2013. Den vil primært ramme målgruppen (børn på 4-14 år) men kan og vil garanteret blive benyttet stort set af alle parkens gæster, der nu også kan blive kølet lidt af, imens de har det super sjovt med hele familien.

Der bliver endnu flere glade skrig og vild hujen når BonBon-Land i juni måned slår dørene op for årets nyhed Pelle Piratsprøjt. Pelle Piratsprøjt er en overdådig vandborg der overgår de flestes fantasi. Selv hos medarbejderne i BonBon-Land – og der fejler fantasien ellers ikke noget! Pelle Piratsprøjt vil bestå af et kæmpe højt tårn – næsten 10 meter højt og fra tårnet går der i alt 10 vandrutsjebaner. Der vil også være tre kæmpe tønder der ind imellem og lige pludselig vil vælte rundt og lade alt vandet falde ud over de heldige/uheldige der står under tønderne.

Når du prøver Pelle Piratsprøjt kan du vælge den rutsjebane du synes der passer præcist til dig. Så tager du bare turen nedad og plask – så lander du i ”badekaret” med vand i. Hver eneste rutsjebane lander nemlig i et kæmpe kar hvor der er en vanddybde på 10-30 cm.

”Perfekt til målgruppen”

I BonBon-Land glæder direktør Thomas Jellum sig over at kunne præsentere en så stor nyhed, ikke mindst fordi Pelle Piratsprøjt er tilegnet lige præcis til BonBon-Lands målgruppe og samtidig er den første egentlige vandforlystelse, hvor man helst også skal have badebukser på, fordi man bliver rigtigt våd. ”Vi er meget glade over at det hele er lykkes så vi igen i 2013 får en nyhed i BonBon-Land. At det så er en så stor og spektakulær vandborg som Pelle Piratsprøjt bliver samtidig perfekt til vores vigtigste gæster, nemlig børn på 4-14 år, er jo helt fantastisk – det kan næsten ikke blive bedre” udtaler Thomas Jellum, der samtidig tilføjer at det eneste der nu mangler er en god og solid dansk sommer med masser af varme. Så vil der blive rig mulighed for at alle BonBon-Lands gæster kan få luftet badetøjet og blive kølet af samtidig med at de har det godt og sjovt. På samtlige rutsjebaner vil der være en vandgennemstrømning på over 5.000 liter i minuttet!

Pelle Piratsprøjt bliver et stort område på over 500 kvm. og ligger ved det gamle Popcornhus og forlystelsen Insekterne. Insekterne bliver fjernet og Popcornhuset bliver revet ned, og der bygges et nyt ishus med ekspedition både ind imod Pelle Piratsprøjt og også udadtil imod stien til Vandrotten og Børneteatret.

BonBon-Land venter på forår

Og lige nu går BonBon-folket mest og venter på forår. Byggeriet af det store Pelle Piratsprøjt-område kan naturligvis først rigtigt gå i gang når frosten er helt væk og jorden er til at grave i og man kan begynde at støbe grunden. ”Vi er så småt i gang med byggeriet, men det bliver naturligvis nemmere og vil skride hurtigere frem når vi får noget mere forår” udtaler Thomas Jellum, der dog samtidig pointerer, at det i april måned lige så meget drejer sig om at blive klar til BonBon-Lands åbning St. Bededag d. 26. april og fortsætter ”det er nu mest i forhold til vores forestående åbning at vi meget gerne vil have lunere vejr. Pelle Piratsprøjt skal først være færdig når det samtidig er varmt nok til at gæsterne kan bruge den, og vi forventer at være klar til åbning i løbet af juni, hvor det forhåbentlig også er ved at være sommer”, slutter Thomas Jellum.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu