BonBon-Land åbner

You are here

Nu på fredag den 19. juni kl. 10.00 klipper Næstveds borgmester Carsten Rasmussen traditionen tro den røde snor og BonBon-Land åbner.

Parken skulle have været åbnet den 25. april, men pga. Covid-19 har man måttet udskyde åbningen mere end én gang. BonBon-Land er nu klar og glæder sig meget til en forhåbentlig god sommer. Parken er gjort klar med hundredvis af liter håndsprit (som findes ved alle ind- og udgange ved forlystelser og spisesteder), der er lavet afstandsmarkeringer, øget rengøring og der er ekstra personale til at guide gæsterne.

Konstitueret direktør i BonBon-Land, Lars Fahlmann, siger:

”Jeg er meget glad for at kunne åbne parken, selvom det er senere på sæsonen end vi alle havde regnet med. Vi har arbejdet hårdt på - til dels at gøre parken flot og plante blomster - men også til den nye situation. Vi har heldigvis en meget stor og åben park, så den del er ikke en udfordring for os. Vi har iværksat en masse tiltag for at gøre det til en god oplevelse for alle at besøge BonBon-Land i år”.

BonBon-Land åbner fredag den 19. juni 2020 kl. 10.00 og har åben hver dag frem til og med 9. august. Herefter er der åben alle weekender og hele efterårsferien med Halloween. Parken lukker i år søndag den 25. oktober.

På åbningsdagen vil der igen i år være ”Guldjagten”, hvor der er gemt 10 af de populære sæsonkort i parken.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu