BonBon-Land åbnede for fuld musik

You are here

BonBon-Land – 2. maj 2013

 St. Bededag var dagen, hvor Danmarks sjoveste forlystelsespark for hele familien startede årets sæson. Borgmesteren klippede den røde snor, Trine Tisseble og Børge Bæver delte slik ud, og Tambourkorpset spillede åbningen ind.

Næstveds borgmester, Carsten Rasmussen, klippede den røde snor over ved portene og markerede åbningen af BonBon-Land, så de ventende gæster kunne komme ind. Mange trodsede gråvejret og tog turen til Danmarks skøreste forlystelsespark på åbningsdagen. Heldigvis var det holdt op med at regne ved åbningen, og det holdt tørt stort set hele dagen, så det var kun i Bæverrafting eller Vandrotten, man risikerede at blive våd, når man tog sig en tur i de vilde forlystelser.

De skøre maskotter tog imod gæsterne

Maskotterne Børge Bæver og Trine Tisseble stod klar ved portene, da de første gæster ankom. Mange benyttede sig af lejligheden til at få taget et billede sammen med de sjove figurer, som stod og spredte glæde og delte slik ud til de mange ventende gæster.

”Det var en god dag, og det var rigtig sjovt at se maskotterne tage imod børnene og de mange gæster”, fortæller direktør Thomas Jellum.

Næstveds Grønne Tambourkorps spillede op til musik ved portene ved den officielle åbning, som det efterhånden er blevet en tradition. Det var som altid et fascinerende syn at se det store korps spille parkens åbning ind, og de var også en tur rundt i parken om eftermiddagen, så alle de senere ankomne gæster også kunne få glæde af dem, og der var mange, der benyttede lejligheden til at følge korpset på turen rundt og høre de gode melodier, bl.a. Olsen-Bandens tema.

BonBon-Land helt klar til årets sæson

Der var blevet arbejdet hårdt på forlystelserne for at få dem klar til parkens åbning. Hankatten spandt som en mis, da han kørte folk rundt med lysets hast gennem loops og ned ad vilde fald og Svend Svingarm svingede svulstigt de hujende folk 44 meter op i luften med 115 km/t. De mindre vilde forlystelser kørte naturligvis også, og der var mange, der tog sig en i tur i Cowboy-byen eller på en de mange børnevenlige legepladser.

Så BonBon-Land er helt klar til den nye sæson, som Thomas Jellum forklarer: ”Vi går en spændende sæson i møde, hvor vi især glæder os til åbningen af vores nye vandforlystelse, Pelle Piratsprøjt, som åbner i midten af juni. Det kommer ikke til at gå stille for sig. Og så er der naturligvis en masse spændende begivenheder, som vores gæster kan se frem til i løbet af sæsonen.”

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu