Attraktioner

You are here

BonBon-Land er fyldt med sjove top-attraktioner til børn og voksne i alle aldre

 I forlystelsesparken BonBon-Land, som ligger syd for København, har vi masser af sjove attraktioner at byde på. Faktisk vil vi påstå, at vi er en af de absolut sjoveste forlystelsesparker i Danmark. Vi har forlystelser til både børn og voksne, så der er sjov for børn og voksne i alle aldre. Glæd dig til hylende sjove oplevelser i BonBon-Lands attraktioner, som fx indbefatter karusseller, rutschebanen, vandrutschebane, raftingbane, fritfald-forlystelser, svingture, vandborge, sejlture, gyngeture, svingture, legepladser og meget meget mere.

Alt er gratis, når du først har betalt indgangen

Den grønne forlystelsespark ligger tæt ved Holme-Olstrup, som ligger ca. 20 minutter fra Næstved. Her kan du prøve alle de forlystelser og attraktioner, du har lyst til – for når du først har betalt billetten, er alle forlystelser og attraktioner gratis. Der findes flere restauranter i forlystelsesparken, men det er også tilladt at medbringe din egen madkurv og drikkevarer. Du kan læse mere om, hvilke regler der er i bonbon-land under vores ofte stillede spørgsmål.

Hvis du holder øje med vores nyheder, kan du se, om der sker nogle særlige aktiviteter i forlystelsesparken. I højsæsonen er der fx sjov på børnescenen, hvor bl.a. Byggemand Bob optræder med et show. Vi har også i 2013 fået en enorm vandborg, hvor børn kan plaske og sjaske på mere end 10 små rutschebaner. Der er tønder med vand, som plasker i hovedet på børnene, og de kan derfor have det vildt sjovt. Man kan godt kalde det et mini vandland.

Vil du med ud at sejle?

En anden særlig attraktion i BonBon-Land er nordens længste raftingbane, kaldet Bæverrafting. Bæverraftingbanen er 553 meter lang, og der kan sidde seks personer under hver tur. Undervejs er der vandfald og masser af vandpjask, så pas på – du kan godt risikere at få lidt vandsprøjt i hovedet undervejs. Foretrækker du en roligere sejltur, så kan vi anbefale en tur i andebådene. Det er lidt roligere, og du kan sejle lige så længe, du orker det.

Sidst, men ikke mindst, vil vi nævne Svend Svingarm. Her er der tale om en attraktion, der giver et godt sus i maven. Du når op på en g-påvirkning på 4, så du skal nok ikke regne med at slappe af på turen. Hvis du vil slappe af, er der nok smartere at tage en jordomsejling i Søløven. En rolig sejltur i et sjovt univers af BonBon-dyr.

Se priserKøb billetter

Køb billetter >
Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev