Åbning og offentliggørelse af sommershow

You are here

Lørdag den 27. april kl. 10.00 åbner BonBon-Land, når Næstveds borgmester Carsten Rasmussen traditionen tro klipper snoren over til sæson nummer 28. 

På selve åbningsdagen vil der være musik, guldjagten og meget mere. BonBon-Land har også offentliggjort årets eventprogram, som blandt andet byder på Gurli Gris 11. maj, Jeppe og Marie kendt fra Lille Nørd 18. maj og Ramajetterne 2. pinsedag. Parken har events hver weekend i foråret og efteråret samt Halloween i efterårsferien, hvor parken sidste år slog besøgsrekorden for gæster i en efterårsferie i parkens historie. 

NYHED: Pyjamasheltene flytter ind i BonBon-Land 

BonBon-Land har skrevet under på en kontrakt med de ekstremt populære Pyjamasheltene (PJ Masks på engelsk), som skal optræde hele skolernes sommerferie (fra lørdag den 29. juni til og med søndag den 11. august) to gange dagligt, samt to gange meet & greet dagligt. Pyjamasheltene kan – udover streaming – ses på Ramasjang og Disney Junior i Danmark. 

Direktør i BonBon-Land, Mattis Willms, siger: ”Det er en stor glæde at byde velkommen til sæsonen 2019. Vi har brugt meget tid igen i år på at opgradere parken, og jeg er i særdeleshed glad for at kunne byde velkommen til Pyjamasheltene i parken. De optræder eksklusivt i vores park i hele skolernes sommerferie i Danmark. Så jeg håber, at rigtig mange vil kigge forbi og opleve børnenes helte og få nogle sjove timer i vores forlystelsespark. Vi har også nogle små overraskelser til de mindste børn, blandt andet to nye speciallavede film i vores 4D-bio (Pinocchio og Peter Pan). Jeg glæder mig meget både til denne sæson og til de kommende år i BonBon-Land”. 

BonBon-Land åbner lørdag den 27. april 2019 kl. 10.00. 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu