2000 familier blev udvalgt til en tur i BonBon-Land

You are here

For 11. gang gav Frelsens Hær masser af danske børnefamilier en dejlig dag. 

Frelsens Hær deler ikke blot julegaver ud. De deler nemlig også gaver ud om sommeren, når de sender børnefamilier med få midler på ture til flere forskellige forlystelsesparker i Danmark. 

Mange på venteliste 

Mange familier har ikke råd til at tage i blandt andet forlystelsesparker og derfor modtager Frelsens Hær også rigtig mange ansøgninger om hjælp. Informations – og Forvaltningschef Lars Lydholm siger: 

”Alle forældre ønsker at give sine børn gode oplevelser, men i Danmark er der desværre mange som ikke har råd. Derfor får vi også rigtig mange ansøgninger til udflugter som denne. Vi er glade for at kunne give mange denne oplevelse, men vi har stadig mange tusinde på venteliste. Vi ville så gerne kunne give alle, som ansøger sådan en oplevelse”. 

Masser af smil hos børnene 

I BonBon-Land er man også glade for igen i år at kunne tage imod familierne. Direktør Mattis Willms siger: 

”Vi synes, Frelsens Hær gør et stort stykke arbejde og det er altid en fornøjelse at byde velkommen til de mange familier. Det var en god dag til trods for, at det regnede en del af dagen. Det er virkelig dejligt at se børn og forældre hygge sig og ikke mindst se de mange børn smile”. 

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu