114 gymnaster gi'r årets opvisning i BonBon-Land

You are here

BonBon-Land – 18. juni 2012Som en god tilbagevendende tradition tager dette skoleårs 114 elever en tur til BonBon-Land onsdag d. 20. juni 2012. Besøget krydres med en forrygende gymnastikopvisning på plænen i BonBon-Land kl. 14.00.

Når 114 friske elever fra Brøderup Ungdomsskole onsdag d. 20. juni 2012 hopper på cyklen i Brøderup og sætter kurs mod Holme-Olstrup er det med en blanding af sus fra rutsjebaner og opvisnings-sommerfugle i maven. De mange elever indtager, traditionen tro, BonBon-Land på den sidste onsdag i skoleåret og det er en dag de har glædet sig til rigtig længe. ”Turen til BonBon-Land er en af de årlige begivenheder vore elever glæder sig rigtig meget til, både for sammen at få sus i maven og have en sjov dag. Men i den grad også for at levere deres næst-sidste opvisning i helt anderledes omgivelser end de har gjort de først 10 gange de har givet opvisning i år” siger forstander på Brøderup Ungdomsskole Helle Haim. ”Endelig er det også en blandet dag for de unge mennesker, der jo snart skal skilles ad igen, efter et helt år hvor de har boet tæt sammen” fortsætter Helle Haim.

For BonBon-Land er det også en stor dag når alle de glade gymnaster kommer på besøg. Dels giver det en helt speciel stemning når de mange gymnaster marcherer syngende igennem forlystelsesparken, flot ført an af deres fanebærere og dels er det en ekstra oplevelse for alle BonBon-Lands øvrige gæster, når de får en så flot og anderledes gymnastikopvisning med i købet som Brøderup-gymnasterne sædvanligvis leverer – og oven i købet har Brøderup deres egen hest med i BonBon-Land og en del af opvisningen består således af voltering (gymnastik til hest) som virkelig er beundringsværdigt og som får de fleste gæster til at stoppe op og beundre de dygtige gymnaster. ”Helt som sædvanligt, glæder vi os meget til at få Brøderupperne på besøg – både for vores gæsters, Brøderups og BonBon-Lands skyld”, udtaler BonBon-Lands Salg- og Marketingchef Peter Bak-Larsen.

Gratis for børn under 90 cm - Spar når du køber online!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nu